Menu

APK keuring Amsterdam

Ben je in het bezit van een auto? Dan ben je verplicht jouw auto eens in de zoveel tijd weg te brengen voor een APK keuring. Tijdens een APK keuring wordt jouw auto uitvoerig onder de loep genomen. We controleren niet alleen of je auto helemaal veilig is, maar ook of deze aan de strenge milieueisen van de Europese Unie voldoet. Is er sprake van een defect of voldoet je auto niet aan een van de eisen van de APK keuring? Dan kunnen wij hier direct iets aan doen, zodat je aan het einde van de rit alsnog een APK rapport kunt ontvangen.

De APK keuring Amsterdam: een verplichte keuring

De APK keuring is een verplichte keuring. Ook als je jouw auto niet gebruikt, ben je verplicht de keuring eens in de zoveel tijd uit te laten voeren. Als het tijd is voor een nieuwe keuring, ontvang je een brief. In deze brief lees je ook voor welke datum je de keuring uit moet laten voeren. Breng jouw auto voor deze deadline naar JWM Auto’s, want anders mag je de openbare weg niet betreden met het betreffende voertuig.

Een APK keuring voor een lage prijs

Natuurlijk wil je niet te veel geld betalen voor jouw APK keuring Amsterdam. Gelukkig is dit ook helemaal niet nodig als je jouw auto naar JWM Auto’s brengt voor een APK keuring Amsterdam. Wij voeren deze verplichte keuring namelijk voor een lage prijs uit. En heeft jouw auto een reparatie nodig om aan de strenge voorwaarden van de keuring te voldoen? Dan voeren we ook deze reparatie voor een lage prijs uit. Bij JWM Auto’s krijg je jouw APK keuringsrapport dan ook altijd voor een lage prijs.