Menu
0 Comments

Sideskirts aanbrengen aan een BMW

Dus ik ben alweer zo een drie jaar trotse bezitter van een BMW. Mijn favoriete auto merk is dit, ik heb nooit anders gereden en dit zal zo blijven tot het graf schat ik zo in. Enfin, ik wilde wel weer eens wat doen aan het uiterlijk van de auto. Anders raak ik hier op uitgekeken. Een vriend van me beval aan om eens te kijken naar sideskirts.

Sideskirts wat zijn dat nou weer dacht ik. Dit zijn een soort strips die je aan de zijkant van de auto plaatst onder de deuren. Het zorgt voor een net wat flitsender uiterlijk van de auto zonder te veel in het oog te springen. Voorbeelden kan men hier vernemen. Enfin, bij deze winkel heb ik ook daadwerkelijk direct de side skirts gekocht. Want dit was een van de weinige winkels die side skirts hebben die perfect passen op mijn voertuig BMW.

Enfin, nu we toch aan het shoppen zijn, dacht ik, laat ik ook eens kijken voor Xenon verlichting. Want ik reis nogal wat af met mijn BMW in Europa. Vaak genoeg gereden door donkere weggetjes in Oost-Europa nabij Rusland waarbij je bij jezelf denkt, een beetje verlichting kan geen kwaad. Nou neem ik maar het heft in eigen hand en installeer extra sterke verlichting op de auto voor het geval dat. Ik vond hier bij dezelfde webwinkel de xenon lampen (URL). Die heb ik dan maar gelijk mee bestelt om de verzendkosten te besparen.

Enfin, beide waren vrij rap in huis binnen een paar dagen had ik zowel de verlichting set als de side skirts bij me in huis. En ik heb dit laten installeren door een garage om de hoek. Enfin, de auto ziet er inderdaad een stuk meer gelikt uit met de side skirts t.o.v. zonder en de xenon verlichting doet haar werk kan ik je verzekeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *