Menu
0 Comments

Tweedehands Maserati gekocht in Vlaanderen

Weet je wat ik altijd al heb willen hebben… een Maserati. Natuurlijk, wie droomt er niet van om in zo een gelikte wagen rond te mogen rijden. Enfin, helaas in Nederland zijn deze veel te duur. Een vriend van me vertelde, kijk eens over de grens, zowel in Duitsland als België kun je veel voordeliger een auto op de kop tikken.

Enfin en dus ging ik kijken op auto Marktplaats sites zoals AutoScout24, en ook Mobile. Eerst in Duitsland. Daar vond ik niets van mijn gading. Dan in Vlaanderen. Ik had geen zin om te kijken in Franstalig deel België want die taal ben ik niet machtig. Het Vlaams wel, dus amaai. Op zoek naar een nieuw auto daar. Al snel vond ik een prachtige tweedehands Maserati. Net onder de prijs dat mijn budget zou toelaten. Wellicht met een beetje onderhandelen kunnen de prijs nog wat lager krijgen. En dat lukte. De auto staat in Gent. Of beter gezegd stond. Enfin ik ben de auto wezen bezichtigen en direct een goed gevoel bij zowel de verkoper als de auto. Dit is een gouden kans. Dus binnen een week heb ik het besluit genomen om de auto daadwerkelijk aan te gaan schaffen.

Vervolgens dan zaak om de auto hier te gaan halen. Ik heb mezelf even bijgelezen met artikelen als deze, omtrent het proces van de auto hier krijgen. Dat is geen rocket science. Ik heb besloten om easyimport.nl te raadplegen met name voor zaken als de BPM maar de transport heb ikzelf verzorgd en tevens de keuring e.d.

Enfin ik rijd nu al bijna 3 maanden rond in mijn Maserati, en nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop. Het is een prachtige bolide, waar ik met veel plezier in rijd, elke keer kijk ik er weer naar uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *